O nama

O nama

Termo – line d.o.o. se pojavljuje na tržištu kao zaštićeno ime, a obuhvaća široki proizvodni program, od proizvodnje materijala koji se upotrebljavaju u graditeljstvu, do proizvodnje PVC stolarije i ALU bravarije.

Zahvaljujući tome što u svom radu težimo vrhunskoj kvaliteti razvili smo se u renomiranu tvrtku čije ime postaje potvrda i jamstvo kvalitete. Široki spektar proizvodnje odnosi se na proizvodnju fasadnog i stiropora za specijalne namjene, proizvodnju građevinskih ljepila za stiropor, keramičke pločice i druge slične svrhe, proizvodnju dekorativnih žbuka na bazi akrilnih smola i silikata, proizvodnju fasadnih i unutarnjih boja s kompletnim MIX sustavom. Termo-line program se pojavljuje i kao certificirani ETICS sustav prema ETAG–u 004 s termo izolacijskim svojstvima..

Proizvodnja PVC stolarije u našoj tvrtki odvija se na najsuvremeniji način, prema zahtjevima proizvođača PVC profila. Profil s kojim radimo je SALAMANDER, njemačkog podrijetla, odnosno proizvođača.

U proizvodnji ALU bravarije koristimo profile FEAL čiji sistemi svoju primjenu mogu naći u različitim izvedbama modernog graditeljstva.

Termo-line d.o.o. je tvrtka koja nastoji predstavljati standard, te biti mjerilo kvalitete i profesionalnosti u svim segmentima poslovanja.